Zašto da automatizujem kapiju?

Zašto se odlučiti za automatsko otvaranje kapije?

Razlozi da se odlučite za automatizaciju kapije su brojni. Praktičnost, bezbednost, lakoća korišćenja, produženje veka trajanja kapije… lista može biti poduža. Pravo pitanje na koje ćete teže pronaći odgovor bi bilo “Zašto ne?”.

Daljinsko otvaranje – praktičnost i bezbednost

Ne treba posebno objašnjavati koliko je praktično i komforno otvarati kapiju bez izlaženja iz auta pomoću daljinskog upravljača ili iz kuće, kancelarije ili portirnice pritiskom na taster interfona. Slika gore vredi hiljadu reči.

Nije u pitanju samo biti napolju, po lošim vremenskim uslovima već i bezbednost. Možda ćete se navići na zimsku hladnoću i letnju žegu (otvaranje kapije ionako ne traje toliko dugo) ali je situacija nešto komplikovanija kada je pljusak ili poledica, i kad morate da napustite auto pola noći da biste otvorili kapiju.

Tau motori i kapija klizi glatko

U našoj ponudi ćete pronaći motore za kapije različite konstrukcije, dimenzija i težine krila. Svi Tau proizvodi u našoj ponudi poseduju garanciju kvaliteta, pažljivo su dizajnirani i izrađeni od kvalitetnih komponenti. Izaberite pogodan motor za Vašu kapiju i uživajte u svim prednostima automatskog otvaranja kapije.

 

Related posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *